miércoles, 29 de febrero de 2012

A5




(1) Aquesta imatge és extreta de Flicker i porta com a títol Mountain sisters, Nepal. La seva url és http://www.flickr.com/photos/ahron/148324127/ .
Tot i no ser una fotografía gaire nítida, hi podem veure reflectida la vida dels infants que viuen a les muntanyes de Nepal. Les seves mirades mostren tristesa i la vestimenta que duen evidencien la seva classe social. També podem deduir el rol dels germans grans, qui actuen com a mare des de ben petits (en aquest va la nena que deu voltar els 5 anys, pren cura d’un nadó). 







(2) Aquesta segona imatge és un dels paisatges de Nepal. El títol de la imatge Nepal - Valley of Eternity (Ripuk, Barun Valley) i la seva url és http://www.flickr.com/photos/dhilung/3919034860/ 
Tots aquells viatgers que els agradi la natura i les llarges caminates per paisatges verds i vistes espectaculars, disfrutaran més que mai i els dies els passarán volant. 



(3) Valorem flicker: 

Flickr.com és bàsicament un album de fotos online, una web en la que tothom pot publicar-hi fotografies de manera gratuita. 
És de fàcil ús i pot accedir qualsevol. Les fotos poden ser publicades amb alta capacitat i a nivell més decnic, la diponibilitat de la API gratuita permet desenvolupar aplicacions utilitzant Flickr com a base. 
Les imatges poden ser pujades des de mòbils, enviant-se per correu electrònic i bé des de l'ordinador mateix. Aquestes poden portar un títol, comentaris i paraules clau per que siguin localitzades més ràpidament i a més a més poden ser visibles només per a aquells usuaris que l'auor desitji, com amics o familia. 

En general ho valorem com un programa positiu que permet mostrar les teves  fotografies a altres usuaris i que a més a més, mitjançant comentaris pots donar opinions sobre les pròpies experiències. 

Julia Jové i Julia Ribó 

No hay comentarios:

Publicar un comentario